عرض مشاركة واحدة
غير مقروء 11-08-23, 10:41 AM   #37
ahmadkader
صياد قديم
 
تاريخ التسجيل: Feb 2011
المشاركات: 1,657
معدل تقييم المستوى: 17
ahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريقahmadkader في بداية الطريق
افتراضي شر البلية ما يضحــــــــــــــــك

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة seiko مشاهدة المشاركة
هما 3 موديلات : 1 عافى عليه الزمن قبل قدوم الالفية , التانى كان التطور الطبيعى للحاجة السقعة اللى هوه ال 920 اللى باكتر من 16000 جنيه و هو بوزن و حجم الدبابة , تالت موديل 980 الشقى ابو فسفورى (920 + كام نقطة فسفورى = 980 ) باكتر من 23000 جنيه (مع مراعاة ندرة اللون الفسفورى فى الكواكب كلها و عشان كده بيزيد 7 الاف جنيه بس .... يا بلاش)


وسيبه ياخد نفسه ويبرد بمزاجه و لو فكرت تعمل اى حاجة تأخر وصول السخونة لايدك حتلاقى الطلق ابتدى يحشر معاك من السخونة اللى فى الماسورة.

انا فعلا مش متخيل ان الحلوان51 بقى ب 12000 جنيه دلوقتى و برضه بيسخن و دمه حامى زى ما هوه .... وكمان فرحانين بيه !!!
بصراحة تعليقات حضرتك كوميدية جدا ، و على رأى المثل شر البلية ما يضحك
ahmadkader غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس