عرض مشاركة واحدة
غير مقروء 10-11-21, 12:18 AM   #31
sghr220
صياد نشيط
 
الصورة الرمزية sghr220
 
تاريخ التسجيل: Aug 2010
المشاركات: 306
معدل تقييم المستوى: 9
sghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريقsghr220 في بداية الطريق
افتراضي رد: وداعاً للسوست ووجع الدماغ

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
الجاز رام فعلا موجود بالخارج منذ فترة و ليس فكرة جديدة و لكن الجديد هنا هو تصنيعه محليا ليصبح متوفرا بدون وجع دماغ الاستيراد و الجمارك. أما عن الاختلافات من بندقيه لأخرى فهي بسيطه فيمكن تزويد معظم ان لم يكن كل الأنواع بالجاز رام. أما بخصوص التنفيس أو التسريب من الجاز رام فهو مترتبط بجودة الخامات و التصنيع و ان شاء الله عند الانتهاء من تصنيع أول وحدة و تجربتها سأقوم بعرض القياسات المأخوذة.

الجملة المفيدة في هذا الموضوع أو بيت القصيد ليس القوة يا اخواني و أكرر ليس القوة فاتزان و دقة و رد فعل البندقية أهم ألف مره من السرعة (يعني الرشه تعدي من لوح خشب من عشره مش حتفيد حاجه لو مجتش فى اليمامه أو الحمامة الغلبانه).

معلومة مهمه جدا و أكيد حضراتكم سيد العارفين بنادق و مسدسات ضغط الهواء أبطأ قليلا من الذخيرة النارية و بالتالي رد الفعل عند الضرب يبدأ فى تحريك الماسورة في مختلف الاتجاهات قبل خروج الرشة من فوهة البندقية و بالتالي يحدث الخطأ في النشان. الغرض من هذه الفكره توحيد ال harmonics أو الذبذبات داخل شمبر الهواء بتوحيد الجسم الناتجه منه الذبذبات ليكون جسم واحد بدلا من عشرات الأجسام الصغيره (و هي أجزاء أو حلقات السوسته), طبعا السرعة شيئ مهم جدا علي الأقل للحفاظ علي مواصفات الشركة المصنعة ان لم يكن للحفاظ علي أجزاء البندقية نفسها و سلامة الضارب قبل كل شيئ ولكن الدقة تأتي في المقام الأول.
التصميم المبدئي يحتوي علي بلف نحاس للتحكم في كمية الغاز داخل البستم فعموما اللي عنده حيطه مضايقاه ممكن يزود الجاز رام هوا و يعوض ربنا في الحيطة و البندقيه
أخوكم محمد صفوت
sghr220 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس