الموضوع: تيلسكوبات
عرض مشاركة واحدة
غير مقروء 11-01-14, 10:04 PM   #7
chemist ahmed fathy
صياد متفاعل
 
الصورة الرمزية chemist ahmed fathy
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
المدينه: الاسكندريه
المشاركات: 228
معدل تقييم المستوى: 8
chemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريق
إرسال رسالة عبر Yahoo إلى chemist ahmed fathy
افتراضي رد: تيلسكوبات

اتمنى ان الدكتور احمد يجد ما يسره بامر الله عند الاستاذ هشام بس على فكره يا استاذ هشام الدكتور عنده تليسكوب بوشنال 3-9*50 وما شاء الله تمام وفيه ميل دوت بس الى طلبه الدكتور هنا ان الميل دوت بتاعت التليسكوبات الى حتجبها بامر الله تكون عباره عن نقط وليست شرط ولزياده التوضيح تابع هذا الرابط وستفهم قصدى http://www.pyramydair.com/site/artic...ot-reticle.jpg متنساش بس يا دكتور 4 - 3 حتى لو كانو يمام هههههههههه ده طبعا سين بينى وبين الدكتور حبيبى .
__________________
(رَبَّنَا لا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلا تُحَمِّلْنَا مَا لا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنْتَ مَوْلانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ).
chemist ahmed fathy غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس