عرض مشاركة واحدة
غير مقروء 11-02-05, 07:52 PM   #5
chemist ahmed fathy
صياد متفاعل
 
الصورة الرمزية chemist ahmed fathy
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
المدينه: الاسكندريه
المشاركات: 228
معدل تقييم المستوى: 8
chemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريقchemist ahmed fathy في بداية الطريق
إرسال رسالة عبر Yahoo إلى chemist ahmed fathy
افتراضي رد: صيد الحمام فى بلاد اوروبا

السلام عليكم
انا موضعتش الفيديو يا استاذ جمال علشان اؤكد ان الطريقه الى مستخدمنها فى صيد الحمام هى المتعه فى الصيد طبعا عند حضرتك حق دى مفهاش اى نوع من المتعه انا بس وضعته علشان عبره من الفيديو ده لحظتها وانا بتفرج عليه وهى ان كميه الحمام الى اصطدوه بالشبكه بتعتهم بالرغم من بسطتها والى ممكن متكلفهمش 100 دولار على بعض بينما ان الواحد مننا لو حسب البندقيه مثلا زى ديانا 54 حيلقيها تعمل حوال 500 دولار عندهم بالراغم من كده الا ان كميه الحمام الى اصطدوها فى اقل من دقيقه ممكن الانسان لو قعد عمر فوق عمره ميعرفش يجيب نص الى اصطدوه وهى دى العبره من الفيديو ده الا وهى (لا حيله فى الرزق ) ارجو ان الجميع يكون فهم المغزى من هذا الفيديو وميكنش مشاهدته ثقيله او تضايقكم.
__________________
(رَبَّنَا لا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلا تُحَمِّلْنَا مَا لا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنْتَ مَوْلانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ).
chemist ahmed fathy غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس